benegre.cat
Notícies

L’Estat alliberaria als consellers si es comprometessin a robar com tot bon polític del PP

Ni besar la bandera, ni jurar la Constitució: no hi ha res més espanyol que renunciar als ideals i saquejar les arques públiques

Ara que el Tribunal Suprem absorveix el cas dels consellers i el vicepresident jutjats per sedició i rebel·lió, s’obre una porta perquè puguin ser alliberats. El govern legítim empressonat, no només ha d’acatar el 155 i la Constitució sinó que s’ha de comprometre a actuar com un bon governant espanyol. Això, segons el president del Tribunal Suprem Carlos Lesmes, implicaria que “els governants catalans haurien d’abandonar l’interès secessionista per centrar-se en l’interès cleptòman que distingeix als polítics espanyols, particularment, al partit del govern”.

Que els consellers acceptessin aquesta condició seria vist com una irrefutable prova d’espanyolitat. “Millor que besar la bandera, millor que jurar la Constitució, hi ha la corrupció política. No hi ha res que representi millor Espanya i la Transició que el saqueig dels fons públics”, afegia Lesmes. Rajoy veu amb bons ulls la mesura perquè “així s’acabarà amb la superioritat moral dels independentistes, que no paren de repetir que volen fer un nou país, més bo i més just. Doncs escolti, no. Aquí, de tota la vida, els polítics han vingut a omplir-se les butxaques i han fet les trampes necessàries per escapolir-se de la presó. Si ara resulta que la gent ha de seguir els seus ideals fins a les últimes conseqüències… doncs ja em dirà vostè! La gent honesta no serveix de res. És l’interès egoïsta el que mou el país, i per això calen corruptes”. Rajoy es mostrava orgullós de tenir més de 800 imputats i ser el partit més corrupte d’Europa. “A veure si n’aprenen”, reblava.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies