benegre.cat
Llistes

7 avantatges de la contaminació

Cada cop més ciutats de Catalunya es troben amenaçades per la contaminació, però siguem positius, va. Recorda: always look at the bright side of liCOF COF COF. Ai, ara tusso sang...

 1. Fa molt menys fred

  Fa molt menys fred

  Els nòrdics ens miren amb enveja. Aquí, la contaminació a l'aire ens fa de capa tèrmica protectora. Ni neu ni temperatures d'hivern, tu. Que si l'agència del medicament volia venir a Barcelona era per la seva temperatura mitjana, eh? Jo no me'n penso queixar pas. Els holandesos potser són més feliços, però ningú ho veu perquè van tapats fins les orelles la meitat de l'any.

 2. Prou vida sana

  Prou vida sana

  Per què deixar de fumar si t'estàs menjant el fum de tota una ciutat en una orgia de pol·lució constant? També oblida't d'anar amb bici o fer exercici a l'aire lliure. I en interior! O és que et penses que tenen filtres d'aire al gimnàs?

 3. Dóna un toc urbanita

  Dóna un toc urbanita

  La contaminació li dóna un color diferent a la ciutat, fa més bonica la imatge. Ja no calen filtres d'Instagram. Has vist mai el trenc de l'alba o la posta de sol amb el filtre Amaro-Pollution activat? Prou ciutats avorrides sense l'aire melancòlic i grisós d'anunci de perfum francès. La poesia perd amb els dies bonics d'aire net. És més: malfia-te'n d'una ciutat sense fum.


 4. Camufla la lletjor

  Camufla la lletjor

  Com més pol·lució, menys visibilitat. I, la veritat, pel que hi ha per veure és que no val la pena, eh? Tot de rotondes i circumval·lacions sense sentit estètic que farien molt mal als ulls i que ens estalviem.

 5. Exfolia la pell

  Quan plogui, si és que torna a ploure mai, la pluja -d'aigua acidificada pels amics sofre i nitrogen- ens farà un peeling gratuït i totalment natural. Si cau del cel és natural.

 6. Estalvi de llum

  Estalvi de llum

  L'electricitat no va barata, últimament. La factura d'enllumenat públic es pot reduir sensiblement gràcies a la capa de fum. Les partícules en suspensió fan que els fotons que generen els fanals rebotin, augmentant considerablement els lúmens efectius que percebem de nit. Sona prou científic, així que és veritat. Ah! Més llum nocturna significa menys robatoris de gent de carrer, que amb els polítics en tenim prou.

 7. No arribarem a vells

  No arribarem a vells

  No t'enganyis, la vellesa no té res de bonic. Diguem no als anuncis enganyosos on ens venen que serem avis salvatges i feliços. A més, el món està fet merda i com abans diguem adéu, millor. La pol·lució afavoreix un trànsit per la vida més ràpid.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies