benegre.cat
Notícies

La darrera enquesta del CIS revela que la principal preocupació dels espanyols és coincidir amb un català a l’ascensor

No parlen amb ells ni del temps que fa perquè saben que n’hi ha molts que són meteoròlegs i l’últim que voldrien és que els hi omplissin el cap amb paraules com cirrus o cumulonimbus

Ni corrupció, ni terrorisme, ni atur. La darrera enquesta del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) revela que la principal preocupació dels espanyols és coincidir amb un català a l’ascensor. “L’estudi desvetlla que la societat espanyola encara no està preparada per a aquest xoc veïnal. Els inquieta que surti el tema polític perquè els catalans encara confien en tot allò de la democràcia”, diu un dels investigadors que ha analitzat els resultats de l’enquesta. “No es pot dialogar amb un fanàtic que vol arreglar les coses dialogant”.

En cas d’apartar la política de la conversa, els espanyols tampoc les tenen totes. “N’hi ha molts que prefereixen no parlar ni del temps que fa. Saben que hi ha molts catalans meteoròlegs i l’últim que voldrien és que els hi omplin el cap amb paraules com cirrus o cumulonimbus. Els seus cerebels no ho podrien suportar. De fet, a part d’intentar esquivar catalans, un gruix molt important de la població també evita coincidir amb alopècics a l’ascensor. Temen que un d’ells pugui ser Tomàs Molina”, sosté les conclusions de l’informe.

Un dels enquestats en aquest estudi del CIS confessa que la seva por de coincidir amb catalans a l’ascensor es deu a què, “com sempre, van a la seva i no s’adapten”. De fet, ell mateix ha vist com entren i surten de l’ascensor en plantes diferents a la seva. I, un cop dins, també les ha vistes polsant botons diferents de l’ascensor. “Si jo vaig al segon, per què han d’apretar el botó per anar al tercer? Ho fan per odi? Per victimisme? Segurament, per una mica de cada”, sosté.

Al seu entendre, “és com si els catalans volguessin fer coses per ells mateixos sense tenir-te en compte. Una cosa molt rara, tu. Com si tinguessin vida pròpia. Com si fossin persones normals”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies