benegre.cat
Societat

Brussel·les frega la plena ocupació hotelera gràcies als periodistes catalans que hi van per entrevistar Puigdemont

Els partits sobiranistes estudien traslladar tota la població catalana a la capital d'Europa

Ni un llit lliure. La ciutat de Brussel·les frega aquests dies la plena ocupació hotelera gràcies als centenars de periodistes catalans que s’hi han traslladat per entrevistar el president Carles Puigdemont. Aquesta circumstància podria beneficiar la condició jurídica del govern a l’exili, tal vegada Bèlgica té interès en seguir capitalitzant la seva estada a la capital. “El periodisme català ha catapultat Brussel·les com un destí turístic de primer ordre”, expliquen les autoritats locals, desitjant que els polítics catalans allarguin la seva estada sine die. I és que el president català ha esdevingut ja el principal reclam turístic de la ciutat, superant l’estatueta d’un nen fent pipí en una font: “Tampoc és que fos molt difícil millorar l’oferta turística de Brussel·les, però no li volem treure mèrit a Puigdemont”.

Fonts del sector expliquen que els periodistes es desplacen a Brussel·les amb un doble objectiu. Per una banda, saber com està el President i, per l’altra, protegir-se davant una possible denúncia de la fiscalia per delicte d’odi. “Tal i com està el pati, només cal ser català i tenir Twitter perquè t’intentin empurar”, explica un desl afectats.

 

A tot això, diverses veus del sobiranisme apunten a reforçar els llaços amb Bèlgica. Tant és així que alguns plantegen traslladar tota la població catalana al país flamenc per fundar allà un nou país. “Als catalans no ens importa viure estrets, es tracta d’organitzar-nos”, expliquen. Si el pla segueix endavant, més de set milions de catalans es traslladaran a Brussel·les durant les pròximes setmanes per donar el tret de sortida a la República.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies