benegre.cat
Societat

Ple de feixistes: la faixa arrassa en les rebaixes de BlackFriday i CyberMonday

"Estan sortint una de feixistes de sota les pedres que s¡han esgotat les existències", explica un industrial.

La faixa. La faixa està de rebaixa. No se’ls veu gaire optimistes, aquells fabricants de faixes, altrament dit, feixisites. I el seu neguit és ben clar: no poder satisfer l’enorme rebaixa de la faixa en aquestes rebaixes de novembre. “Estan sortint una de feixistes de sota les pedres que s’esgoten les existències”, explica un industrial que reconeix que ja les estan comprant als xinesos: “Aquests tenen de tot, una estelada, una rojigualda o una faixa d’autèntic feixista, tant li fot”.

Els comerciants justifiquen l’èxit de la faixa en el context polític actual. “Això que ser feixistes surt gratis anima molt al personal. Joves, grans, mares, pares, el feixisme és absolutament transversal”, apunten. Diversos especialistes coincideixen que aquesta temporada “es porta molt” reunir-se en família per intimidar comerciants i veïns amb una bona faixa a la cintura.

Pel que fa al BlackFriday i el CyberMonday, els comerciants han celebrat el nou èxit d’una campanya de rebaixes destinada a que la gent compri coses que no necessita única i exclusivament perquè estan rebaixades. Com que la campanya arriba a finals de mes, el comprador recórre a la targeta de crèdit i acaba compensant descompte en interessos. Enhorabona a tots. 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies