benegre.cat
General

El lot de Nadal dels treballadors de la Generalitat constarà únicament d’unes manilles i un GPS amb la ruta prefixada fins a Soto del Real

Soraya Sáenz de Santamaría admet que la seva arribada a Catalunya li ha permès descobrir que “alguns funcionaris fins i tot estan capacitats per treballar”

Diu la dita que qui fa tot el que pot no està obligat a més. Per això, malgrat la tensió política i una crisi econòmica que no acaba de desaparèixer, el govern espanyol ha assegurat als treballadors de la Generalitat que aquest any tornaran a tenir lot de Nadal. Això sí, constarà únicament d’unes manilles i un GPS amb la ruta prefixada fins a Soto del Real. “Volíem que fossin obsequis útils. Aquells que t’acostumen a passar per alt però que sempre va bé tenir a mà pel que pugui passar”, ha explicat Soraya Sáenz de Santamaría amb un somriure conciliador.

La vicepresidenta del govern espanyol ha especificat que, en el cas concret de les manilles, poden tenir una utilitat tant conjugal com laboral. “Tots sabem que algunes fantasies sexuals requereixen el seu ús. Doncs bé: totes les fantasies independentistes, també”.

Sobre el comportament dels treballadors de la Generalitat, Santamaría ha apuntat que està sent “excepcional”, fins al punt que ha hagut d’admetre que la seva arribada a Catalunya li ha permès descobrir que “alguns funcionaris fins i tot estan capacitats per treballar. És una cosa que no m’havia imaginat mai”. A més, també ha volgut subratllar que, fins al moment, “cap treballador públic ha fet un Álvaro de Marichalar. Ja m’enteneu: que ningú no s’ha passat de la ratlla”.

Per prevenir possibles queixes dels sindicats davant el canvi de política en la preparació dels lots de Nadal, el govern espanyol es guarda un as a la màniga per catalanitzar-lo una mica. “Ja que els deixem sense torrons ni institucions, els hi afegirem un petit Tió personalitzat amb la cara de l’expresident Puigdemont. Oi que volien tenir-lo a prop per Nadal? Doncs ara se’l podran emportar a casa seva per poder colpejar-lo sense pietat fins que compleixi els seus desitjos. Això mateix: colpejar ben fort fins a obtenir el que vols. És un sistema que funciona. Els espanyols potser no fem cagar el Tió, però ja sabem de què va”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies