benegre.cat
Notícies

El PP crea una Caixa B a la Generalitat per poder robar també a Catalunya

L'objectiu real del 155 era poder robar des de les institucions que no poden guanyar a les urnes

El Partit Popular és una màquina de corrupció perfectament greixada que, fins abans de l’aplicació de l’article 155, no podia posar les seves grapes a l’economia més dinàmica de l’estat espanyol. “Això no podia ser”, reconeixia Xavier Garcia Albiol “perquè volem que a Catalunya governin polítics normals que robin amb normalitat com es fa a la resta del país”.

Segons el PP, el fet que el seu partit no pogués robar a Catalunya perquè no governava les institucions, “trenca el principi d’igualtat amb la resta d’espanyols”. Per això, tot i tenir només el 8% dels vots de les darreres eleccions autonòmiques, el PP necessitava entrar a les institucions catalanes. “No pot ser que l’economia catalana creixi al doble de velocitat que l’espanyola”, avisava el ministre De Guindos “ens interessa que creixi la meitat i el diferencial vagi a la nostra butxaca. Així, tothom guanya perquè tota Espanya creix a un ritme tranquilet i nosaltres ens forrem. Win-win”.

Per aquest motiu, els treballadors enviats des de Madrid per controlar el govern català han centrat els seus esforços en crear una arquitectura de cobraments en B que es derivaran directament al PP i als seus col·laboradors. “Per fi la Generalitat funciona com ha de funcionar”, reblava Garcia Albiol.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies