benegre.cat
Societat

Creen els Comitès de Defensa del Feixisme (CDF) per coordinar les accions de falsa bandera

No ho necessiten, però faran servir Telegram perquè els hi agrada el rotllet clandestí dels indepes

Ja són aquí. Grups d’influència propers a l’unionisme més radical han començat a organitzar-se per crear els CDF, els Comitès de Defensa del Feixisme, en contraposició als clandestins i republicans CDR. Mitjançant canals protegits a Telegram i cadenes de missatges a les xarxes socials, els CDF estarien reclutant alegres i combatius unionistes per coordinar qualsevol acció de falsa bandera. “Només aconseguirem vincular independentisme i violència si treballem junts, sense descans, de forma coordinada i sense cap mena de vergonya”, expliquen alguns dels integrants propers a grups d’ulra-dreta.

“No és que haguem de tirar de Telegram perquè la Policia ens vagi al darrere, al contrari, però ens fa enveja el rotllet clandestí dels indepes”, assegura un dels líders del CDF de Sarrià, a Barcelona: “Aquí del que es tracta és de pagar amb la mateixa moneda, però tacada de sang si pot ser”. En un intent de replicar les tàctiques de l’independentisme, els CDF estarien planejant una manifestació massiva en una gran avinguda barcelonina: “La idea seria crear una gran forca fent servir cartolines de colors i que la Policia faci una foto des de l’helicòpeter, aviam si s’entén el missatge”.

Després d’haver disposat ninots amb emblemes polítics a un pont de la C-17 i haver cremat quatre cartes en un portal de Balsareny per atribuïr-ho a l’independentisme, els CDF preparen noves accions encara més espectaculars. “Ens plantegem trencar tots els aparadors de comerços retolats en castellà per culpar-ne als independentistes, però resulta que són els únics comerços on comprem i no ens va bé que hagin de tancar”, explica un integrant d’un CDF a L’Hospitalet.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies