benegre.cat
Política

Els Comuns exigeixen que el doctor Estivill en persona faci dormir el feixisme

"Procurarem no despertar-lo mai més no alçant gaire la veu", diuen

“Ha arribat el moment de comprovar si el seu mètode funciona”. Amb aquestes paraules els líders d’En Comú Podem han exigit avui que el doctor Estivill en persona faci dormir el feixisme després que aquest despertés “per culpa del sobiranisme”, segons va afirmar el líder podemita Pablo Iglesias. El partit de Domènech i Colau assegura que ara el més important és adormir la bèstia feixista per recuperar l’estabilitat o, com es coneix en altres termes, el status quo. 

“El pla és seguir sense fer gaire soroll, no fos cas que es despertessin altra vegada i ens veiéssim amb l’obligació d’haver de plantar-los cara”, asseguren fonts del partit. Les mateixes veus consideren que el doctor Estivill és el més indicat per fer agafar el son al franquisme: “De no despertar-lo mai més ja ens n’ocuparem vosaltres, procurant no alçar gaire la veu”.

Els Comuns han aprofitat per carregar contra la gestió de la televisió pública, des d’on es va autoritzar el programa d’Estivill a TV3 sobre la ciència del dormir. “És hora que el govern cessat doni explicacions sobre la seva gestió i justifiqui si el sou del doctor Estivill està justificat”, insisteixen. “Si alguna cosa tenim clara els obrers és que a l’amo no se l’ha de despertar quan dorm”, han afegit, traïnt de forma absolutament esperpèntica l’essència del seu partit i allò que diu defensar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies