benegre.cat
Societat

Milers de catalans comencen a buscar pis a Brussel·les per si el 21-D guanya l’unionisme

"Si hi ha investidura d'Arrimadas, espero que m'agafi a milers de quilòmetres de distància", diu un independentista

Tots cap allà. Centenars de milers de catalan ja estan buscant residència a Brussel·les i altres poblacions belgues per tenir una escapatòria si el proper 21-D guanyen els partits unionistes. “Si Arrimadas ha de ser investida presidenta espero que m’agafi el més lluny possible” diu un independentista que ja està tirant curriculums a Bèlgica “per quan arribi el moment”.

Com ells, molts catalans tindran l’equipatge llest a l’espera dels primers resultats electorals. “Si el sondeig de TV3 a les 20.01 no ens dóna majoria absoluta, començarem a carregar el cotxe”, assumeix un sobiranista, a qui fa certa il·lusió començar una nova vida a Bèlgica. “Si guanya l’unionisme la repressió serà tan bèstia que haurem de protegir físicament el català emportant-nos tots els seus parlants a l’exterior”.

Veus de l’Assemblea i Òmnium observen que l’exili massiu a Bèlgica no és una mala solució. “Si no podem fer la República a la penínusla ibèrica, bé que haurem de buscar alternatives”, asseguren mentre ultimen un pla per traslladar milions de ciutadans al cor d’Europa i construir allà el nou país. Influenciadors de l’independentisme recorden que Bèlgica té només 11 milions d’habitants i que esdevenir majoria seria relativament senzill.

“Es tracta d’enviar primer als més atractius i intel·ligents del país, per anar creant mestissatge. En dues generacions Brussel·les serà més catalana que Moià”, avisen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies