benegre.cat
Notícies

El govern espanyol assegura que la policia de Brussel·les xifra la manifestació en 45.000 persones perquè compta en números belgues

El ministre Alfonso Dastis proposa fer boicot a la xocolata belga substituint-la per la que entra en vaixell per Algeciras

Quanta gent hi havia a la manifestació independentista de Bèlgica? Segons la policia de Brussel·les, 45.000 persones. Segons el govern espanyol, “pràcticament ningú”. De fet, l’executiu de Mariano Rajoy assegura que la policia de Brussel·les ha donat aquestes xifres perquè ha comptat en números belgues. “Si fem el recompte en espanyol, el resultat és de 17 persones i 2 cossos inanimats de gran envergadura”, han dit en referència a una parella de gegants.

Els aparells d’intel·ligència de l’Estat espanyol han argumentat que, “si traslladem la curiosa manera de comptar dels belgues al sistema judicial”, podria donar la sensació que els Jordis i els membres del Govern legítim de Catalunya han estat empresonats per les seves idees independentistes, però ho han negat categòricament. “No se’ls ha detingut perquè tinguin idees independentistes. Se’ls ha detingut perquè tenen idees. Així, en general”, com donant a entendre coses no gaire bones sobre no sé què del nivell d’alfabetització espanyol.

La neutralitat que està mantenint Bèlgica en el procés sobiranista català està irritant moltíssim el govern espanyol. Tant és així que el mateix ministre de Asuntos Exteriores, Alfonso Dastis, ha demanat a la ciutadania que facin boicot a la xocolata belga i, en lloc seu, consumeixin la que entra en vaixell per Algeciras. “No engreixa tant i et fa veure la vida amb més optimisme. Tal com estem fent les coses, els espanyols de bé la necessitem”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies