benegre.cat
Notícies

Albiol demana buidar Brussel·les d’independentistes i omplir-la de gent normal

Segons el PP i Ciutadans els independentistes han provocat el caos a Brussel·les

Els independentistes catalans han tornat a deixar en una molt mala situació l’estat espanyol. El líder del PPC Xavier Garcia Albiol ho resumia així: “a veure si ara es pensaran a Europa que tots els catalans som tumultuosos i violents…”. Per això ha demanat al govern espanyol que enviï l’exèrcit per fer fora els independentistes ‘okupes’. Després li han explicat que ja marxarien sols i no ha entès molt per què hi han anat per tant poc temps.

“Ara el que cal fer és repoblar Brussel·les amb gent normal, gent amb sang espanyola i la Constitució gravada al cor”.  A Ciutadans estan indignats perquè, per una vegada, el PP els ha passat per la dreta.

Segons els dos partits espanyolistes, els independentistes van provocar caos a la capital belga i els ciutadans autòctons es van haver de tancar a casa i amagar les criatures perquè els catalans no se les mengessin de viu en viu.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies