benegre.cat
Política

La hipotètica presidència d’Inés Arrimadas centra un nou episodi de Black Mirror

Els creadors asseguren que és el capítol "més bèstia" de la popular sèrie de Netflix

Momentum a Ciudadanos. L’aclamada sèrie de Netflix Black Mirror dedicarà un episodi de la nova temporada a una hipotètica presidència d’Inés Arrimadas, en línia amb la creixent popularitat de la líder de Ciudadanos. El capítol ofereix una distopia totalment aterridora en la que Arrimadas dirigeix la Generalitat amb els suports del Partit Popular i allò que queda dels socialistes catalans. “Hem volgut anar més lluny que mai i oferir una història fosca i extrema” asseguren els creadors de la sèrie en la presentació de la nova temporada, que debutarà a les pantalles el proper 29 de desembre.

El capítol sobre Arrimadas arrenca amb una espectacular seqüència, en la que a la líder de Jerez li implanten un xip per poder recordar els Segadors durant la sessió d’investidura. L’episodi, el tercer de la nova tongada, es desenvolupa en un ambient tèrbol i claustrofòbic: “Volem retratar l’angoixa i l’opressió sense embuts ni eufemismes”, explica el director de la peça, que ha optat per editar-la en blanc i negre. Els afortunats que ja han vist l’episodi asseguren que és “el més bèstia” de l’exitosa saga de Black Mirror i aconsellen veure’l acompanyat per no passar massa por.

A més de la distopia Ciudadana, la nova temporada de Black Mirror torna amb més històries inquietants. Una mare que aprèn a fer servir WhatsApp, una granja de bots russos i la redacció d’un diari digital entregat al clicbait són alguns dels relats que els espectadors podran veure ben aviat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies