benegre.cat
Notícies

Pare irresponsable però previsor ja rumia com enganyarà els seus fills per convence’ls que els Reis Mags han tornat a perdre la carta dels seus regals

Es veu que ses majestats no deixaran res per a la canalla però, en canvi, li portaran un cotxe nou de trinca al papa

“Hi ha marge per fer bé les coses i, com a pare de família, tinc el deure de fer-les bé”. Així de nítid s’expressa Mateu Domènech, que aquest matí ha començat a fer córrer entre els seus companys de feina que ja està rumiant de quina manera enganyarà els seus fills petits per intentar convence’ls que els Reis Mags han tornat a perdre la carta que contenia tota la seva llista de regals. “Això és que ses majestats ens tenen mania perquè a casa som republicans. Ja us he dit que tot això del 155 acabarà amb la il·lusió i l’harmonia de les famílies catalanes”, assaja Domènech davant del mirall del lavabo de l’oficina, convençut que aquestes paraules podran tranquil·litzar els seus tres fills d’entre 4 i 7 anys quan vegin que, un any més, s’han tornat a despertar un 6 de gener sense regals.

“Que jo no dic que els Reis Mags siguin males persones, eh? Però siguem sincers: vosaltres us refiaríeu d’unes persones que van pels llocs en camell i que vénen d’un poble, Betlem, on els nenes neixen en estables i sense que les mares estiguin embarassades? Poca broma, tu! Que a l’Orient Mitjà, si et despistes, et ve un colom en nom de Déu i t’arruïna el matrimoni! Que tampoc estic dient que haguem d’oposar-nos a acollir refugiats d’aquells països, eh? Això sí, si els sociates de l’Évole i la Sardà són tan solidaris, ja us podrien haver comprat alguna cosa. I ja veieu que tampoc han mogut un dit per vosaltres”, insistia l’entranyable Mateu Domènech, molt segur que el seu fill més petit entendrà perfectament aquests raonaments.

Tot i així, perquè els seus fills no es quedin amb una imatge negativa de Melcior, Gaspar i Baltasar, l’inefable Mateu Domènech creu que, aquest any, ses majestats li portaran un cotxe nou de trinca. “Les coses clares: si els Reis d’Orient es pensen que portant-me el cotxe que més m’agrada –i que costa un dineral– podran compensar les llàgrimes dels meus fills sense regals, van ben arreglats. Ara bé, els catalans som gent de pau i molt agraïda. I aquests penques de majestats s’enduran una bona lliçó”, ha dit per remarcar que ell i els Reis Mags no tenen res a veure. “Perquè jo, com a pare de família afectat, podria agafar aquest cotxe nou i fotre’l directament al contenidor. Però no! Els demostraré que, encara que facin plorar els meus fills, puc fer l’esforç de quedar-me’l”.

Mentre el pobre Mateu Domènech feia totes aquestes elucubracions al lavabo de l’oficina on treballa, els seus tres fills d’entre 4 i 7 anys han decidit, en assemblea i per unanimitat, que aquest any serà l’última cavalcada de Reis que li segueixin el joc al seu pare. “No sabem si és la millor manera d’ajudar-lo. Potser és el moment de passar a la medicació”.

No cal ser Charlie Hebdo

Sense que serveixi de precedent, avui publiquem un article que no té ni puta gràcia, aquest, sobre la salvatjada que va acabar amb la vida dels camarades del setmanari satíric […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies