benegre.cat
General

Iceta munta un confessionari per indepes

El líder socialista assegura que demanarà el perdó per tots els pecadors catalans a Déu nostro senyor M. Rajoy

Ara sí que el President Carles Puigdemont pot tornar a casa tranquil, passi el que passi. Miquel Iceta ha assegurat que ell demanarà l’indult per tots aquells que el vulguin, i tot seguit se l’ha vist dirigint-se a una fusteria de barri per comprar diverses fustes i una “rejilla”, tot i que els seus assessors li recordaven que en realitat es tracta d’un espiell. El número tres de la candidatura del PSC, Ramón Espadaler, està especialment emocionat amb la idea: “Ja era hora que un candidat toqués el fet religiós a Catalunya”. A hores d’ara ningú sap ben bé què és exactament “el fet religiós” i perquè Espadaler ha de dir res de “tocar” quan parla sobre religió.

Iceta ha declarat que el seu objectiu és el de “tancar ferides”. Per evitar que al poble català li apareixin “estigmes als palmells de les mans i marques de porra a la cara” obrirà un confessionari on tot aquell català independentista pugui “reformar el seu esperit i expiar tots els seus pecats”. Pel que hem pogut esbrinar, la confessió de les ideologies pecaminoses conclourà amb el català o catalana resant dos “Constituciones” i repetint tres “Viva España”.

Molts apunten que aquest repentí esperit de concòrdia podria ser una revelació mariana, però M. Rajoy ha negat tenir-hi res a veure. De fet, assegura no “tenir temps, ni ganes, de dir-li res a Iceta”, i que si cal que doni ordres al PSOE ja ho fa directament a Pedro Sánchez.

Per altra banda, l’església unionista li pregunta si s’ha begut l’enteniment, que ara que han decidit que “ser català i no pensar normal és delicte d’odi” no poden anar “regalant el perdó a tots aquests fanàtics de les explosions violentes”. Des del PSOE han confirmat que “respecten l’opinió” de Miquel Iceta, però que “és el jutge l’únic que pot decidir, els indults es reserven pels casos de corrupció”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies