benegre.cat
Política

Els Mossos expliquen a Albiol que els agents que el seguien eren els seus guardaespatlles

L'helicòpter de la Guàrdia Civil que espiava Puigdemont hauria captat com aquest espiava els populars

Sempre hi ha una explicació i, en aquest cas, prou senzilla. Davant les greus acusacions d’espionatge, els Mossos d’Esquadra han explicat a Xavier García Albiol que els agents a qui acusa d’espionatge el seguien a tot arreu perquè eren els seus guardaespatlles. “Anaven amb ell a tot arreu, al cotxe, als actes de partit, l’esperaven a casa… en aquell moment ens va semblar innecessari explicar-li què és un guardaespatlles, però vista la polèmica, sens dubte ho hauríem d’haver fet”, explica una font dels Mossos. Els implicats sospiten que Albiol no s’havia percatat de la seva presència constant perquè és tan alt que no entraven al seu camp visual.

Les excuses dels Mossos, però, no han convençut Albiol, que insisteix que la Generalitat va pagar professionals perquè el seguissin dia i nit armats amb pistoles i que això ningú no ho pot negar. En la mateixa línia, el virrei de Catalunya Enric Millo ha avisat que tenen proves definitives d’aquest espionatge. Sembla ser que l’helicòpter de la Guàrdia Civil que espiava Carles Puigdemont va enregistrar el president parlant amb uns Mossos, una prova inequívoca que rebia informació secreta dels líders populars.

Fonts de la República neguen els fets però admeten unes afirmacions d’Albiol en la que assegura que els independentistes tenen por del PP. “És cert, tenim por, però no del seu resultat electoral, sinó de les repressàlies que s’inventaran demà”, apunten.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies