benegre.cat
Societat

Ciudadanos nega qualsevol relació amb el vídeo de les hipoteques a plaç fixe

Tot el tema de la Cuenta Naranja havia confós els internautes

No és cosa seva. Fonts de Ciudadanos han negat avui de bon matí qualsevol relació amb el vídeo de les hipoteques a plaç fixe, protagonitzat per dos personatges en un estat complicat. El partit d’Albert Rivera han hagut de sortir al pas de les acusacions sobre la seva participació en la peça, després que molts internautes els hi atribuïssin. L’origen de la confusió rau en tot el tema de la Cuenta Naranja i les hipoteques que sota aquest color ofereixen algunes entitats financeres. “Veus un vídeo defensant els bancs i entre la Hipoteca Naranja i la carpa aquella taronja de Ciudadanos i et lies”, assegura un Internauta.

En aquest sentit, els insistents rumors que vinculen el finançament de Ciudadanos amb entitats bancàries i empreses de l’IBEX35 tampoc han ajudat als taronges, que s’han vist involucrats ràpidament en la polèmica. Ciudadanos, però, ha deixat clara la seva desvinculació del vídeo i ha negat categòricament que es gravés després del sopar de Nadal de la formació. “Els sopars de Nadal de Ciudadanos acaben sempre amb un discurs de Rivera, dalt d’una cadira i picant-se el pit amb el puny mentre ens arenga, no tenim temps per fer aquesta mena de peces”, asseguren fonts del partit.

En aquesta mateixa línia, el partit taronja ha descartat fitxar els protagonistes del vídeo per una hipotètica Conselleria d’Habitatge. “No dubtem de la seva professionalitat

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies