benegre.cat
Notícies

Soraya promet que si el PP guanya les eleccions a partir del 22D decapitarà un independentista diari

Les execucions públiques seran itinerants i aniran recorrent pobles espanyols perquè "el ciutadans espanyols puguin gaudir de l'espectacle de la democràcia"

El PP té les idees clares i la idea és escapçar l’independentisme, liquidar-lo. Per això, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, ha llençat la seva proposta estrella: decapitar un independentista diari a partir del dia després de les eleccions. “La nostra intenció és escarmentar els catalans, que n’aprenguin i mai més se’ls acudi tornar a alçar-se contra l’estat espanyol”, explicava Soraya. Per aquest motiu “ja que la UE no veia bé un atac militar massiu contra els independentistes, el que farem serà liquidar-los un a un. La UE ho tolera bé si és poc a poc, perquè sembla menys”, aclaria la vicepresidenta.

El mètode utilitzat serà la decapitació, perquè a ningú se li escapa la ironia que els republicans siguin decapitats per una monarquia borbònica. El lloc triat serà, cada dia, una població espanyola diferent “perquè tots els espanyols puguin gaudir de la victòria espanyola sobre Catalunya”. Així mateix, a la plaça Catalunya de Barcelona hi haurà una pantalla gegant que retransmetrà en directe la decapitació del dia “perquè nosaltres també sabem fer servir Skype, no és exclussiu del senyor Puigdemont”, assegurava Soraya.

La proposta del PP ha estat ben acollida per Ciutadans que, en paraules d’Albert Rivera ha afirmat que “ja era hora que algú posés en pràctica el que des de Ciutadans estem reclamant des de fa temps”. El PSC, per la seva banda, ha assegurat que no està molt d’acord amb decapitar independentistes però que vaja “no ens hi oposarem perquè ens eliminar rivals polítics i ja ens va bé. Ara, decapitar és lleig perquè taca molt. Proposarem injeccions letals, que és molt més polit. No cal pasar-se”, deia Miquel Iceta.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies