benegre.cat
Política

L’independentisme supera la decepció inicial amb un nou relat, suficient per domir bé avui

“S’ha guanyat contra tot l’aparell mediàtic, l’IBEX35, les àvies que pregunten on es vota el Senat, absolutament tots els quillos, les fake news i la guerra psicològica”, comenta un republicà molt més tranquil.

Regust agredolç fins que han llegit el tweet oportú. El bloc sobiranista ha guanyat les eleccions del 21 de Desembre per bé que els seus milions de votants han rebut amb fredor el resultat, almenys inicialment. Al llarg del dia, milers d’independentista havia compartit frenèticament la seva por a una derrota del moviment a les urnes, que no s’ha acabat produïnt malgrat la victòria de Ciudadanos.

“Hi havia tanta por que encara ens dura, però depèn com t’ho miris n’hi ha per fer un Joan Laporta a Luz de Gas”, explica un independentista. El desànim s’ha començat a girar en eufòria quan algú ha llegit per Twitter una reflexió suficient per estar en pau amb els resultats.

“S’ha guanyat contra tot l’aparell mediàtic, l’IBEX35, les àvies que pregunten on es vota el Senat, absolutament tots els quillos, les fake news i la guerra psicològica”, comenta un republicà molt més tranquil.

“Mai més ho tornaran a tenir tan bé com aquesta vegada i a més nosaltres som més. Concretament, 237 votants independentistes més que altres vegades” ha afegit, concloent amb un “poc a poc i bona lletra” abans d’anar a dormir amb un somriure.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies