benegre.cat
Notícies

Ciudadanos ressacosos constaten que l’independentisme ha guanyat però es igual porque hemos venido a emborracharnos y el resultado nos da iguaaaaal

Enganxen Arrimadas acaronant la cadira del president Puigdemont

Els independentistes aquesta matí han esmorzat suc de taronja i això ho saben molt bé al partit d’Inés Arrimadas. La guanyadora de les eleccions del 21D s’ha llevat avui disposada a governar Catalunya, però en fer un cop d’ull a la premsa internacional ha descobert que no pot.

Tot i això, als votants i diputats de Ciudadanos els és igual, i avui han passejat per la Plaça Sant Jaume tot cantant “¡Inés, Inés, Inéééés, hemos venido a emborracharnos, y el resultado nos da igual”. Han passejat el furor etíl·lic pel centre de Barcelona davant l’estupefacció dels veïns.

De la seva banda, els Mossos d’Esquadra han hagut de convidar Inés Arrimadas a sortir del despatx del president Puigdemont, on ha estat enganxada acaronant la butaca del president. Quan han entrat els Mossos ha demanat si la deixaven seure un moment, ni que fos un moment. La mateixa situació es va produir anit amb Enric Millo i els mossos li van permetre perquè “pobre home, fa llastimeta”. Arrimadas, finalment s’ha pogut asseure, ha respirat profundament l’aire del despatx i ha marxat amb la il·lusió d’haver sigut presidenta durant uns segons.

Al carrer Girauta i Albert Rivera han muntat un grup de C’s per anar a la Zona Franca.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies