benegre.cat
Societat

El teu cunyat de Ciudadanos, estranyat de que li digueu que enguany no hi ha dinar de Nadal

Pregunta insistentment pel grup de WhatsApp si algú té plans

Està ben estranyat. Mentres tu i la teva família ultimeu els preparatius pel que serà un Dinar de Nadal de celebració i joia, el teu cunyat votant de Ciudadanos comença a sospitar. Mitjançant un bombardeig de missatges pel grup familiar de WhatsApp, el teu cunyat insisteix en saber si és veritat que no hi ha dinar de Nadal i pregunta si algú té plans per afegir-s’hi.

Els missatges estan causant certa inquietud a la teva tieta, que hauria preferit convidar-lo per brindar per la República a la seva cara, tot i que la teva mare preferia tenir la festa en pau. L’estratègia de deixar-lo fora del dinar no acaba de convèncer els més petits de la casa, que estaven entusiasmats amb la potència amb la que el cunyat acostuma a picar el Tió.

En vistes que ningú li respon, el teu cunyat s’està plantejant enviar una felicitació de Nadal en format vídeo on pugui expressar tot allò que tenia preparat per amenitzar la sobretaula. Entre els temes, destaca una defensa de la victòria de Ciudadanos a les eleccions, la teoria per la qual Cristiano Ronaldo és millor que Messi i una explicació detallada de com es talla el pernil perquè està clar que no en teniu ni idea.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies