benegre.cat
Notícies

Ciutadans proposa que a Tabàrnia no hi hagi escoles “per evitar debats estèrils sobre quina ha de ser la llengua vehicular”

Inés Arrimadas proposa substituir les habituals eleccions al Parlament de Catalunya per un recompte de comentaris positius al fòrum virtual ForoCoches

Primera proposta política per a Tabàrnia, el nou estat independent associat a Espanya que defensen des de Ciutadans i entitats civils espanyolistes. La formació taronja vol que a la futura nació tabarnesa deixi d’haver-hi escoles per evitar debats estèrils sobre quina ha de ser la llengua vehicular. “Ens volem quedar únicament amb allò que uneix els nens de Tabàrnia amb els de Catalunya i Espanya. És a dir: les poques ganes que tenen d’estudiar. Total… per l’ús que hem fet dels centres educatius durant tots aquests anys, ja no ve d’aquí”, ha argumentat Inés Arrimadas mentre es mirava Jordi Cañas amb un punt de desolació.

La candidata de Ciutadans també proposa substituir les habituals eleccions al Parlament de Catalunya per un recompte de comentaris positius al fòrum virtual ForoCoches, el mateix lloc web d’on va sorgir la idea de Tabàrnia ara fa tres anys. “ForoCoches és el punt de trobada espiritual dels tabarnesos. El Montserrat de la indigència 2.0”. És per això que Arrimadas considera que “l’independentisme català està massa obsessionat en posar les urnes però, en canvi, menysprea tot el coneixement de les eminències shurmanes que corren per Internet. De què teniu por, separatistes? La majoria silenciosa i lliurepensadora de ForoCoches també dret a decidir”, ha justificat. “Si no existissin les escoles i només poguessin votar els usuaris de ForoCoches, a veure qui tindria majoria absoluta al Parlament”, ha insistit Arrimadas, tot deixant entreveure un perfil sociològic dels seus votants certament inquietant.

Mentre la creació del nou estat sobirà de Tabàrnia avança a pas ferm, els partits sobiranistes catalans entenen que ells no són ningú per arrabassar els somnis històrics de la societat tabarnesa. És per això que, lluny d’oposar-s’hi, han demanat a tots els hospitals de les demarcacions de Girona i Lleida que reservin les seves unitats de psiquiatria per a les futures ambaixades que Tabàrnia obrirà a Catalunya. “Volem facilitar les coses tan com sigui possible. Que els tabarnesos continuïn trobant-se com a casa al nostre país”. Els independentistes tampoc descarten que els bars catalans puguin esdevenir petites Tabàrnies en cas que els tabarnesos necessitin oblidar nits fosques com la del passat 21 de desembre. “Tots tenim les nostres il·lusions. Les nostres pors. Si l’únic que necessiten els tabarnesos és crear un país on puguin guanyar les eleccions, els ajudarem a crear-lo. Que ningú no ho dubti: serem bons veïns”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies