benegre.cat
General

Imputen delicte d’odi al cuiner del Piolín

El xef assegura que els policies allotjats al vaixell són molt més selectes del que pot semblar a primera vista, però defensa la qualitat de la seva cuina.

Canvi als fogons del Piolín. El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, va demanar investigar “de forma immediata” el menú de nadal que van servir a coberta del vaixell Piolín el diumenge i “determinar-ne les responsabilitats”. Poques hores després, fonts d’Interior han confirmat que el cuiner responsable del menú ha estat acusat i detingut amb les mans a la massa. Passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Aquest mateix matí, Zoido ha piulat tot recordant el telèfon de l’Oficina Nacional de lluita contra els delictes d’odi per la situació a Catalunya: “No permitiremos más delitos de odio gastronómicos. Del resto, depende de dónde vengan ;);). Llamad”.

El cuiner del vaixell “Piolín”, on encara han passat les festes un grup d’uns 200 policies, està perplex i indignat, i creu que s’ha exagerat de mala manera amb el menú que va presentar per la nit de nadal: “Aquests xicots són molt més selectes del que pot semblar quan surten “a actuar” però la meva proposta era millor del que s’ha publicat a Twitter”. Segons el menú del vaixell, hi havia “Misto “Rustici & Frittini” Napoletani, Insalta di rinforzo i Linguine allo scoglio” que es van convertir, per Twitter, en “hojaldres pochos, ensalada mixta y espaguetis con un mejillón”. Molts tuits anaven acompanyats de fotografies, com el del sindicat de policies SUP, que comentaven “Primero los crusanes chafados y ahora las croquetas, espaguetis y puré pasado. Estamos hartos. ¡Dejádnos actuar!”. El cuiner, per la seva banda, també acusa al govern espanyol de deixar-lo pràcticament sense recursos: “Vam estar a punt de demanar ajuda al Banc d’Aliments. El ministeri de l’Interior deia que haviem d’esperar un nou préstec d’Hisenda que mai arribava. Al final, però, van posar mà a la caixa de les pensions. No em va arribar per gaires torrons”.

La reacció dels sindicats policials ha continuat en un comunicat conjunt on lamenten la situació que han hagut de viure els darrers dies “Nos ordenaron impedir la votación y acabaron votando dos veces. Las dos veces, lo mismo. Veníamos a ser héroes de la tormenta para evitar que se rompiera España y nos vamos con hambre y con poco mambo. Es una auténtica decepción.”

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies