benegre.cat
Notícies

Carmen Franco serà enterrada en una cuneta

El panteó inclourà un sistema per ametrallar tots els que parlin malament de Franco davant del panteó

Carmen Franco y Polo, única filla del dictador serà entrerrada en una cuneta a la carretera que dóna accés al Palacio Real de El Pardo de Madrid, que va ser habitat per la família Franco durant la dictadura del baixet cabdill gallec.

La proposta ha estat acceptada  per la familia Martínez-Bordiú y Franco, que pretén trobar un punt de reconciliació amb la resta d’espanyols. “La resta d’espanyols són perdedors”, recordava la filla de la difunta, Carmen Martínez-Bordiú “però estem rodejats de perdedors, així és que cal donar-los petites victòries”. Essent enterrada en una cuneta, se l’equipara als repressaliats republicans que hi ha repartits per tots els racons de l’estat espanyol, convertint-lo en el segon país amb més desapareguts a tot el món, just per darrera de Cambodja.

“Som una democràcia moderna”, deia el rei Felip VI. “Som una democràcia, democràcia, democràcia”, insistia davant els somriures de tots els presents. “Per aquest motiu”, seguia “equiparem les dues espanyes. Amb l’única diferència que Lorca no sabem ni on és i Carmen Franco estarà en una cuneta però amb un panteó guapo guapo que es veurà de lluny perquè no hi xoquin els ciclistes”.

El panteó de Carmen Franco incorporarà les últimes tecnologies. Per exemple, inclourà un sistema de reconeixement de veu tipus Siri. “Quan detecti que algú està parlant malament de Franco, la seva família, la dictadura o el feixisme, unes metralletes convenientment col·locades dispararan a tot el perímetre del panteó, fent caure tots els traïdors a Espanya als peus de la filla del gran Caudillo. Ell ho hauria volgut així”, deia Carmen Martínez-Bordiú.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies