benegre.cat
Societat

Rajoy decreta que el 2017 no ha existit i proclama l’inici del 2016

La iniciativa s’emmarca en un pla del govern espanyol per recuperar la pau del franquisme

Feliç 2016. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decretat que el 2017 no ha existit i que el millor que pot fer la societat espanyola és invertir el pas del temps i recuperar “el gloriós passat de la nació”. Amb un dels seus discursos clars i concisos, Rajoy ha anunciat que la justícia perseguirà qualsevol menció al 2017, un any on no hi ha hagut referèndum, ni violència, ni presos polítics i on, sense cap mena de dubte, l’independentisme no els ha humiliat a les urnes.

Segons les ordres del cap de l’executiu, aquest 1 de gener Espanya iniciarà un viatge en el temps “per recuperar els 40 anys de pau” que van precedir una democràcia que s’ha demostrat “perillosa”. Veus de Moncloa confirmen que “això del franquisme és com l’espai, primer s’expandeix i després es contrau, any a any, de forma gradual fins a recuperar l’origen”.

Així, dilluns comença el 2016 i ja tot anirà “marxa enrere” fins el 1936, una realitat de la que els politòlegs porten setmanes avisant. Per la seva banda, representants de les Lleis de la física i el temps, han assumit la nova direcció sense alçar la veu per no atreure l’atenció de la Fiscalia General de l’Estat i les instàncies judicials.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies