benegre.cat
Notícies

Els progenitors de Melcior, Gaspar i Baltasar creuen que potser ja va sent hora que els seus fills sàpiguen que els reis són els pares

Volen parlar amb els pares d’Inés Arrimadas per saber com s’ho van fer per explicar-li que no és ni serà la presidenta de la Generalitat

“És molt estrany que no sospitin res de res. Estan en un punt de la vida en què ja ho haurien d’afrontar”. Aquest és el clam unànime i desesperat dels progenitors de Melcior, Gaspar i Baltasar, que consideren que “potser ja va sent hora” que els seus fills sàpiguen que els reis són els pares. “Ja fa temps que tenim aquesta conversa pendent, però sempre ens acabem fent enrere. Tenen la màgia del Nadal molt interioritzada i ens sap greu. Serà dur”, han reconegut les tres parelles de pares, que han admès que també han hagut de recórrer a l’ús de camells per poder sobreposar-se a la situació.

“Portem molts anys passant-ho malament. Ningú no parla dels pares dels Reis d’Orient. Som els grans oblidats de la societat”, lamenten. “I què hem de fer? Com els hi podem fer entendre, a aquestes alçades, que els veritables reis no són ells? Tot això se’ns ha escapat de les mans”, han reconegut amb certa angoixa. “L’únic que ens queda és parlar amb els pares d’Inés Arrimadas, que també li han hagut d’explicar ara fa poc que no és ni serà la presidenta de la Generalitat. Són temes delicats. Ja sabeu com són els unionistes i els nens petits: quan se’ls hi posa una mentida al cap, no hi ha res a fer”.

Conscients que els pares estan tramant alguna cosa, ses majestats han convocat una reunió d’urgència a la casa d’un d’ells per analitzar la situació. “Què diuen, aquests? Que els reis són els pares? Doncs ara ho seran de debò. Què s’han cregut!”. Melcior, Gaspar i Baltasar han decidit que els seus progenitors seran els encarregats de fer arribar els regals a totes les llars del món la matinada del 6 de gener. “A veure si poden aguantar treballant tota la nit a baixes temperatures, putus vells!”, han dit amb un punt de malícia, en una expressió com poc de rei mag.

Després d’escoltar-los des de l’habitació del costat, els seus pares han arribat a la conclusió que “aquests tres no han entès res de res. Al final, encara tindran raó: la veritable màgia és que encara hi hagi canalla que els hi fotin cas”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies