benegre.cat
Notícies

Puigdemont podria tornar a Catalunya camuflat en una carrossa dels Reis Mags

Els líders de Ciutadans esperen amb ànsia l'arribada dels Reis i dels seus camells

Possible gir en la investidura a president de la Generalitat. Carles Puigdemont podria entrar a Catalunya dins d’una carrossa dels Reis Mags.

“Com tothom sap els Reis vénen d’Orient. Acostarem el president a Narbona i allà s’incorporarà a la carrossa dels Reis”, explicava Josep Rull. “Aleshores quan la cavalcada arribi a Barcelona, Puigdemont baixarà i entrarà a la Generalitat discretament”.

L’estratègia hauria estat consensuada amb ERC i la CUP perquè “els de Ciutadans no s’adonaran de res perquè estaran molt pendents de l’arribada dels camells”. D’aquestamanera es donaria la paradoxa que uns Reis facilitarien la investidura d’un president republicà. “Els nens, sense adonar-se’n, haurien presenciat un fet històric. Ho valoraran quan siguin grans”, deia Rull.

De la seva banda, JxCat ha volgut emmirallar la investidura de Puigdemont amb la coronació de Jaume I com a rei. “El conqueridor també estava a l’estranger i va venir des de Narbona esquivant tota mena de perills. Puigdemont ja ens ha conquerit a tots, se’n sortirà”, afirmava Rull amb llum als ulls.

Com evitaran els controls és una cosa que no explicaran. Potser disfressaran Puigdemont de patge reial o, potser, els Reis Mags el converteixen en Guàrdia Civil perquè entri sense problemes.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies