benegre.cat
Societat

Independentista escarxofat al sofà pregunta enfadat si algú farà alguna cosa contra tanta injustícia

“Un dia d’aquests hem de tallar l’AP-7 i fer saltar la prima de risc”, assegura per Twitter sense precisar exactament quan

Amb ganes de cremar coses, des de la comoditat del sofà. Un fervent seguidor de la República ha posat el crit al cel en adonar-se de l’atac sistemàtic de l’estat espanyol contra Catalunya. “Junqueras a la presó, allò del pessebre, la catalanofòbia dels mitjans, el Moragas a Nova York”, ha apuntat, encès, preguntant-se si algú pensa fer “alguna cosa d’una vegada”, tot ajustant el reposapeus del sofà.

“És que n’hi ha per tallar l’AP-7, prendre el port i l’aeroport i fer saltar la prima de risc pels aires, ja veuries com correríen a Europa”, ha insistit per 237ena vegada en els darrers dos mesos. “No hi ha dret, anem tota l’estona amb el lliri a la mà i hauríem de començar a ensenyar les dents”, ha amenaçat, sense precisar exactament quan ni quina implicació hi tindrà ell directament.

Visiblement alterat, l’independentista ha començat a piular frenèticament missatges irònics contra el bonisme català, que segons ell paralitza el país. Després de connectar el mòbil per tenir bateria i passar tota la nit a Twitter, el republicà també s’ha dedicat a repiular missatges de comptes amb iniciatives populars que reclamaven que la gent sortís de casa i es posés a treballar per la República.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies