benegre.cat
Notícies

Arrimadas pacta la seva investidura en un restaurant

La candidata de Ciutadans ha acordat que serà investida Presidenta durant un sopar on ningú més s'ha presentat.

Quan Inés Arrimadas va saber que el President, Carles Puigdemont, i la Secretària General d’ERC, Marta Rovira, soparien a Brussel·les amb l’objectiu d’acordar la Mesa del Parlament va córrer a reservar taula en un restaurant de renom i va convidar-hi diferents representants de formacions polítiques catalanes. Cap d’ells va acabar-hi assistint, però l’acord està fet: Arrimadas presentarà la seva investidura el pròxim dimecres i la Mesa del Parlament ja està decidida. Així ho ha assegurat per Twitter, tot i que va passar la nit sopant sola, escrivint noms en un tovalló de paper, i no se la va veure parlar amb ningú.

Segons expliquen el cambrers del local, en un primer moment Alícia Sánchez Camacho va arribar a seure a la taula. Havia arribat abans que Arrimadas, però “va deixar un test amb flors que feia un soroll sospitós, va mirar a cantó i cantó” i va marxar per la porta del darrere just quan arribava la candidata de Ciutadans. No es van veure. Els ànims d’Inés Arrimadas, però, van seguir molt alts durant tot el sopar: “Va començar dient que esperava més comensals i va demanar un pica-pica, dues ampolles d’aigua i una de vi negre. Al cap de mitja hora, va demanar la carta i li vam servir el menú. Quan va acabar li brillaven els ulls però encara se la veia somrient i l’ampolla de vi, buida”.

Poc després, per Twitter, Inés Arrimadas va obrir un fil amb fotos de tota la vetllada. En aquest, escrivia: “M’esperava això dels Comuns, però no dels meus coleguis Iceta i Albiol” i també “La meva presidència està resolta: només cal que els que estan a Brussel·les i els de la presó no renunciïn al seu escó, dues abstencions dels comuns i sis dels seus vots a favor, tots els vots del PSC i del PP i després esperar a la segona volta, on només necessito majoria simple. Jo no ho veig impossible”. Poc després de publicar-ho se la va veure abandonar el local amb un lliri a la mà, un somriure congelat i la mirada perduda.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies