benegre.cat
General

C’s, PSC i PPC aconsegueixen la majoria suficient per presidir la mesa d’un bar de tapes de Tabàrnia

Ho han aconseguit quedant per anar a sopar sense avisar cap polític independentista

“Estem avançant de manera ferma i decidida per fer retornar l’ordre constitucional a Catalunya”. Aquest és el missatge uníson que volen transmetre C’s, PSC i PPC, que ja han aconseguit la seva anhelada majoria per presidir la mesa. Si més no, per presidir la mesa d’un bar de tapes de Tabàrnia. “L’independentisme català es fonamenta en el classisme. En un Parlament controlat per les elits del país. En canvi, amb aquesta decisió, nosaltres deixem clar que la nostra prioritat són les persones. I la prioritat de les nostres persones són els bars”, ha argumentat Jordi Cañas mentre els seus propis companys li treien el micròfon de les mans.

Els tres partits unionistes –en relació a Espanya– però separatistes –en relació a Catalunya– han explicat que, per poder aconseguir la majoria a la mesa d’aquest bar de Tabàrnia, han hagut de tirar de molta experiència política. “La situació actual requereix estratègia. Líders compromesos i molta geopolítica”. En aquest cas, s’han limitat a no convidar cap polític independentistes al sopar. “Com que no ha vingut ningú més, som majoria. Aquesta mesa ja és nostra i, ben aviat, també ho serà Catalunya sencera. El somni de Tabàrnia segueix avançant sòlidament”, ha proclamat Inés Arrimadas mentre el propietari del bar de tapes els hi comunicava que ja era hora d’anar recollint.

Però C’s, PSC i PPC no ho tindran tan fàcil. Porta amb porta amb aquest establiment, Artur Mas hi acaba de muntar una acadèmica de ball. Concretament, de country. “Ho he estat meditant molt i crec que ja sóc tot un especialista en això de fer passes al costat. En el fons, és una qüestió d’equilibri. Com quan vols ser independents però, per aconseguir-ho, depens de la CUP”, ha explicat mentre una esgarrifança li recorria tot el cos. Precisament, preguntat sobre si estaria disposat a ballar country amb un cupaire, el president diu que, en tot cas, als diputats de la CUP ja els hi farà arribar una invitació perquè s’apuntin el centre d’arts marcials que també vol obrir. “Com volent dir… fight!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies