benegre.cat
Notícies

Els autors de la xirigota disposats a decapitar l’autèntic Puigdemont si l’Estat els exhimeix de treballar mai més

L'operació patriòtica infiltraria els xirigotaires a Bèlgica per matar el president amb pernil jamonero; a canvi volen una prestació i no haver de fer brot mai més

La polèmica xirigota de Cadis on un grup d’homes andalusos s’oferien a decapitar Puigdemont no era una sàtira i prou. Era una proposta.

Així ho han fet arribar al ministre de l’Interior, el també andalús Juan Ignacio Zoido. Els autors de la cançó proposen al Govern “dur a terme allò que a la xirigota s’anuncia, és a dir, decapitar a Puigdemont. Però el de veritat”. Per aquest motiu, els xirigotaires muntarien un esquadró de la mort carregat amb cazús que entraria a Brussel·les fent sonar aquest diabòlic instrument per anunciar a Puigdemont l’arribada de la seva hora.

Els xirigotaires assassins s’infiltrarien a Bèlgica, localitzarien el president i li tallarien el coll. “Utilitzaríem un ganivet jamonero, que és el que els andalusos fem anar millor”, anunciava l’autor de l’a xirigota. Segons ells, amb aquest assassinat sel·lectiu “s’acabaria per fi el problema entre Catalunya i Espanya. Perquè tots sabem que és tot cosa d’un líder que ha rentat el cervell a més de 2 milions de ciutadans. És més, ara sabem que Puigdemont havia rentat el cervell a Mas perquè fes el que va fer”.

A canvi d’aquesta operació patriòtica, els xirigotaires asseguren que no demanen massa. “No demanem una fortuna, ni iots a Puerto Banús. Només volem, com a bons andalusos, que l’Estat ens garanteixi que no haurem de treballar mai més. Una bona prestació, tipus PER o ERO i a viure sense fer brot. Fixi’s si ens fa repel·lús treballar que estem disposats a matar un home per no haver-ho de fer de nou”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies