benegre.cat
Societat

Els sobiranistes negocien qui valorarà la sessió de Skype quan Puigdemont pengi

JxCat diu que respondre el qüestionari de Skype és un contacte al més alt nivell internacional

L’acord és total: no hi ha acord. Els partits sobiranistes han passat les darreres jornades negociant un dels punts claus de la possible investidura telemàtica de Carles Puigdemont: qui farà la valoració que l’aplicació Skype ofereix als seus usuaris després d’una videoconferència. A hores d’ara, no hi ha acord entre els partidaris de la República, que confereixen a l’assumpte una importància inesperada.

Esquerra considera que les seves files haurien de poder respondre com a metàfora de com entomen el discurs d’investidura de Puigdemont. “Ens prendrem les preguntes de Skype com un qüestionari sobre la càrrega política de la sessió”, assegura Rovira. Mentrestant, l’equip del president considera que JxCat hauria de respondre perquè es tracta de diplomàcia al més alt nivel.

“Respondre a Skype, vulguis o no, és entablir un contacte directe en una de les grans empreses del món”, asseguren a l’entorn de Puigdemont, “si això no és internacionalitzar el conflicte, ja em direu què és”.

Per la seva banda, el bàndol constitucionalista ha insistit en la il·legalitat de la fòrmula telemàtica i ha avisat a Pugidemont que no permetran que governi a 1.200km de distància. En canvi, portaveus de Ciudadanos, el PSOE de Catalunya i el conserge del PP català han assegurat preferir un govern a 600km, amb el suport del 4% de l’electorat i liderat per un senyor que ofereix rodes de premsa per plasma.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies