benegre.cat
Política

El professor de matemàtiques de primària d’Inés Arrimadas es lliura a la Policia per haver fracassat “com a docent i com a persona”

Confiava que algú li acabés deixant una calculadora

El càrrec de consciencia li impedia fer vida normal. Norberto López, qui va ser professor de matemàtiques d’Inés Arrimadas quan estudiava primària, s’ha lliurat a la Policia. “La chica no sabe ni sumar, siento que he fracasado como docente y también como ser humano”, ha explicat López a les forces de seguretat, reclamant una cel·la d’aïllament i cadena perpètua revisable.

Segons ha transcendit, les manifestacions d’Arrimadas i el grup de Ciudadanos d’ençà que l’independentisme va guanyar les eleccions del 21D haurien precipitat la confessió del professor López, jubilat des del 2008. “La noche electoral ya pintaba mal, però yo pensaba que tarde o temprano alguien le dejaría una calculadora”, ha admès el professor.

Així les coses, el docent podria passar a disposició judicial les properes hores. Lluny de mostrar-se abatut, Norberto López s’ha mostrat positiu: “Tal como va el tema de las pensiones de jubilación, probablemente la cárcel sea la única manera de asegurarme tres comidas al día

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies