benegre.cat
Societat

Ciudadanos reclama a la Fiscalia que imputi a Pitàgores per crear les matemàtiques modernes

Carrizosa demana explicacions a l’independentisme per la connexió amb Grècia: “Primer allò d’Ítaca, ara Pitàgores i sempre donant pel cul”.

Van a per ell. Ciudadanos ha exigit avui a la Fiscalia que actuï d’ofici i imputi al matemàtic i filòsof grec Pitàgores per haver creat els principis de les matemàtiques modernes, disciplina del coneixement de la que se’n considera el pare. Malgrat haver nascut i viscut al segle VI aC, el número dos de C’s a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha insistit que les seves tesis “estan al marge de la llei” i “alimenten el sobiranisme”.

Carrizosa indica que la impossibilitat de combatre la lògica aritmètica del Parlament els ha portat a identificar l’autèntic responsable de la situació. “No he llegit cap llibre seu, però sense cap mena de dubte és el culpable que 70 sigui una xifra superior a 57 i, fins i tot, a 65. Per què aquesta aleatorietat? Per què aquesta injustícia?”, ha preguntat Carrizosa, retòricament, qüestionant la validesa de les matemàtiques bàsiques. “Tants números amunt i avall ens sembla sospitós, la veritat”, ha insistit, “Qui s’ha cregut que era, Pitàgores?”.

Amb el to de follonero d’after-hours que caracteritza la comunicació del seu partit, Carrizosa ha deixat anar que l’independentisme ha de donar explicacions sobre la seva connexió amb Grècia: “Primer va ser el rollto d’Ítaca, ara Pitàgores i sempre donant pel cul. Aquí hi ha alguna cosa molt estranya”.

Per la seva banda, veus del sobiranisme català han menystingut la reflexió de Ciudadanos, assegurant que no és la primera ocurrència estrambòtica del partit, posant Tabàrnia com a exemple. Igual que als defensors de la regió imaginària, han recomanat a Carrizosa llegir una mica més i “potser així sabria que el pare de l’aritmètica i l’àlgebra és Diofant d’Alexandria, i no Pitàgores. Ni en això, encerten”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies