benegre.cat
Societat

Independentistes promouen una recollida de signatures a change.org perquè Freixenet marxi de Catalunya d’una vegada

Milers de ciutadans s'ofereixen a transportar les vinyes personalment fins als Monegros

Qui avisa no és traïdor. I qui és traïdor, no avisa. Excepte en el cas del president de Freixenet, José Luis Bonet, que pot trair i avisar alhora. Després d’amenaçar en repetides ocasions de traslladar la companyia cavista fora de Catalunya en cas que segueixi el procés independentista, milers de ciutadans han iniciat ara una recollida de signatures per fer-ho realitat. A través de change.org, els defensors de la República demanen suports per aconseguir que Freixenet marxi de Catalunya “d’una puta vegada”, en paraules del text de la campanya.

Els primers avisos de Bonet es remunten a anys enrere, quan el procés només era una fantasia llunyana i no com ara. Els darrers mesos, les aparicions del president de Freixenet s’han succeït contínuament, si bé mai ha arribat a complir la seva amenaça de marxar. Lluny de patir per la pèrdua econòmica que suposaria, l’independentisme en bloc vol deixar clar a Bonet que no només veuen bé la seva marxa del país, sinó que faran tot el possible per fer-ho realitat. En aquesta línia, milers de ciutadans ja s’han ofert a Freixenet per traslladar un a un els ceps de raïm a una zona més comfortable per Bonet, com el desert dels Monegros.

La iniciativa sobiranista, però, no ha sentat gaire bé a la direcció de la principal cavista del país. En aquesta ocasió, José Luis Bonet ha acusat l’independentisme de “supremacisme radical” i de “voler-lo expulsar de Catalunya”. “D’acord que porto 237 amenaces en els darrers tres mesos, però sempre és dolorós comprovar que et volen fer fora”, ha reconegut, cap cot, escurant una copa de semi-sec.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies