benegre.cat
Notícies

Puigdemont completa el seu curs de contorsionisme i podria entrar a Catalunya dins del cofre d’una Vespa

La policia ha entrenat gossos rastrejadors perquè ensumin si hi ha cap Puigdemont a prop

La policia espanyola està neuròtica i ha multiplicat el control de les fronteres. Han entrenat gossos rastrejadors perquè detectin l’olor de Puigdemont. Cada vehicle que vol entrar a Catalunya és revisat pels gossos policia. Però el president té un cop amagat: la flexibilitat.

Què ha fet tot aquest temps Puigdemont a Bèlgica? Entrenar. Ha contractat els millors contorsionistes del Cirque du Soleil per aprendre tots els seus trucs. “El president gaudeix d’una laxitud muscular increïble”, assegurava Elsa Artadi, “però és que a més ha après a dislocar-se els ossos. Pot plegar-se i ocupar l’espai d’una bossa de mà apta per Ryanair. És espectacular”.

Aquesta habilitat facilita que el president pugui tornar a Catalunya burlant els controls policials. “Cap al cofre d’una Vespa, en un paquet petit d’Amazon, en una motxilla escolar, al cabell de Magda Oranich… Les possibilitats són infinites”, advertia Artadi.

D’aquesta manera el president arribaria plegat al Parlament i es desplegaria davant de tots els diputats en un espectacle retransmès al món sencer. “És possible que al final llenci confeti, però aquest punt encara no el tenim clar. Jo crec que ningú pot estar en contra d’un president que llenci confeti, però ell diu que no vol fardar massa. No ho sé, ho negociarem amb ERC i la CUP”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies