benegre.cat
Societat

Scottex es converteix en l’accionista majoritari d’El Periódico de Catalunya

"Era una operació lògica, tots dos busquem el mateix", asseguren fonts de la multinacional

Operació tancada. Scottex s’ha convertit de facto en el nou propietari d’El Periódico de Catalunya després d’una operació econòmica que no ha trascendit i que els seus responsables han titllat d’inevitable: “El nostre paper higiènic i les pàgines del diari fan exactament la mateixa funció social, era lògic que ens acabessim unint”, asseguren fonts de la multinacional. Així, la impressió d’El Periódico es realitzarà properament en les fàbriques on Scottex produeix el seu paper higiènic: “Volem provar el doble capa acoltxadet a les fulles del diari, creiem que l’experiència d’usuari serà molt millor”, asseguren.

Sembla ser que l’operació feia temps que es preparava. “Vam examinar el mercat espanyol a la recerca d’un soci competent en això de la merda sobre paper. I les opcions eren infinites”, expliquen fonts coneixedores de la negociació. “Al final, ens vam decantar per El Periódico perquè el paper de vàter també ha de ser imaginatiu i en això no els guanya ningú”, afegeixen. Un dels punts forts va ser que la lectura del mencionat diari provoca ganes d’anar de ventre als lectors, per la qual cosa “el negoci resulta rodó”.

Així les coses, la nova versió doble capa d’El Periódico debutarà als quiscos la propera setmana. Els suplements aniran impresos en paper humit d’aquell en paquets de plàstic, cobrint així tots els forats del mercat. “Hi ha vegades que la cosa necessita una mica d’humitat per funcionar i, en el cas d’El Periódico, més encara”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies