benegre.cat
Notícies

El Consejo de Estado s’exilia a Bèlgica després d’haver contradit Soraya

Perseguits per sedició, alguns membres del Consejo han demanat recomanacions d'hotel a Carles Puigdemont

Pànic al Consejo de Estado. Dos dels seus membres no s’han presentat avui a la feina i el seu entorn indica que han fugit a Bèlgica. Ahir, quan van contradir en públic Soraya Sáenz de Santamaría dient-li que això de prohibir la INTENCIÓ d’investir Puigdemont no era possible, ja sabien que se’ls podia complicar la vida. I així ha sigut.

La vicepresidenta ha fet que la Fiscalia de l’Estat s’hagi llençat sobre els membres del Consejo de Estado acusant-los de sedició perquè “dónen empara a un líder independentista sediciós i rebel, per tant, col·laboren en la sedició i la rebel·lió”. Les penes per aquests delictes, com sabem, són terribles. La justícia per als encausats, inexistent. Aquesta suspensió de l’Estat de dret és el que ha fet que al Consejo de Estado hagin fotut el camp, cames ajudeu-me.

“És que no pot ser, estàvem en un cul de sac”, admetia un membre del Consell que vol mantenir-se en l’anonimat. “Sabem que la proposta és il·legal, per tant, si li donem suport, al final acabarem al TEDH. Però si no li donem suport, ens persegueixen. La cosa està difícil”.

La fugida dels membres del Consejo de Estado, però, té un avantatge: l’experiència prèvia de Carles Puigdemont. A petició d’alguns fugitius de Soraya, l’entorn de president ha fet rcomanacions d’hotels i restaurants. “No volem que caiguin en els mateixos errors que hem caigut nosaltres”, deia Elsa Artadi. “De vegades hem agafat hotels que no eren prou comfortables i hem menjat en restaurants amb uns musclos molt qüestionables. No fallarem a aquests fugitius, els direm tot el que han de saber”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies