benegre.cat
Política

Ana Rosa Quintana rebrà el Toisó d’Or per la seva contribució periodística contra l’independentisme

La periodista de Telecinco entra de ple en la carrera successòria de Felip VI

Hi haurà premi. El govern espanyol i Zarzuela han avançat aquest matí que la periodista Ana Rosa Quintana serà galardonada amb el Toisó d’Or per la seva destacada lluita contra l’independentisme. Concretament, se la premia per haver robat i després publicat uns missatges de WhatsApp que Carles Puigdemont hauria enviat a Toni Comín i on donava per acabat el procés. El prestigiós guardó ja va ser lliurat ahir a la Prinecesa Elionor per part del seu pare, el rei Felip VI El Preparao, un fet que ha desfermat tota mena de rumos que situen Ana Rosa Quintana en la línia de successió al tron. “El més important és que ara per Espanya corren dos toisons d’or per garantir la unitat del país de cara al futur, Ana Rosa i Elionor”, admeten fonts de Zarzuela.

La condecoració a Ana Rosa, però, també ha trepitjat ampolles en altres figures cabdals de l’espanyolisme. Per una banda, Susanna Griso ha protestat per no haver rebut el mateix tracta que la seva rival televisiva quan va fer aquell reportatge tan interessant sobre militants de Ciudadanos que es feien passar per universitàries perseguides. Per l’altra, la infanta Sofia s’ha queixat de la seva marginació sistemàtica i ha reclamat que li regalin, com a mínim, un ninot de neu que estigui viu: “No puc tenir tot lo dolent de Frozen i res de lo bo”, apunta.

Pel que fa a la captura dels famosos missatges, veus independentistes reconeixen que els ha agafat per sorpresa. “Portem mesos fent servir Signal i no sé quantes aplicacions complicadíssimes on tot va encriptat i codificat i resulta que un càmara de Telecinco ens fot tot enlaire”, asseguren fonts de Junts Per Catalunya, rebrant irònicament que “si no fos perquè estem a partir un pinyó, semblaria que volem desgastar Esquerra”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies