benegre.cat
Notícies

Un nadó valora el pit de la seva mare amb dues estrelles a TripAdvisor

"Es queixa de la temperatura de la llet i de les clivelles, EL MOLT SIBARITA", cridava la mare per casa

Gran crisi familiar a casa dels Marcet. El petit de la casa, el Miquel, de només 11 mesos ha obert la caixa dels trons valorant el pit de la seva mare amb només 2 estrelles a TripAdvisor. L’Helena, la mare, s’ha mostrat profundament ofesa i, tot i que li segueix donant el pit, ho fa com ofesa.

El Miquel, en el seu comentari a la xarxa social assegurava “el pit és comfortable, però les clivellles donen al mugró una textura rugosa poc agradable i una mica seca. La temperatura de la llet està una mica per sota del que seria òptim i la composició de la llet, en si mateixa, varia en funció de l’alimentació de la mare. Pel meu gust aquesta tendeix massa als dolços, cosa que resta matisos al conjunt. En definitiva, pit còmode per dormir però millorable per menjar. De vegades una mica suat”.

“Es queixa de la temperatura de la llet i de les clivelles, EL MOLT SIBARITA”, cridava l’Helena per casa. “Les clivelles les tinc perquè ell no sap mamar sense fotre mal i la llet potser és una freda perquè em passo el dia amb la teta fora. QUÈ VOLS DE MI?”. El petit Miquel, astorat per la reacció de la mare, ha afegit un altre comentari a TripAdvisor assegurant que “la mestressa no duu gaire bé les crítiques. Cal abstenir-se de criticar-la en públic perquè té una moguda hormonal que la posa histèrica. Cal tenir paciència amb el servei”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies