benegre.cat
General

L’Espanyol es planteja abandonar el futbol i passar-se al bàsquet per poder derrotar el Barça en alguna cosa

La directiva del Barça, en canvi, es planteja fitxar els futbolistes de l’Espanyol per millorar la seva secció de bàsquet

La polèmica del derbi entre culers i periquitos segueix portant cua. L’última hora és que l’Espanyol s’està plantejant abandonar el futbol i passar-se al bàsquet per poder derrotar el Barça en alguna cosa. “No hi tenim res a perdre. Pitjor que ara mateix no ens podria anar. I, tal com estan les coses al Palau Blaugrana, podríem guanyar-los tranquil·lament amb la plantilla de futbolistes que ja tenim. Hem de saber optimitzar recursos: si només tenim 5 jugadors bons, aprofitem-los tots en un esport en què hi juguen 5 persones. Al pas que anem, encara haurem d’acabar fent una secció de tennis”, ha vaticinat un dels directius de l’Espanyol, en una possible al·lusió al nivell del seu equip.

La decisió de substituir el futbol pel bàsquet ha generat certa confusió en la massa social blanc-i-blava. “Substituir el futbol, dius? Estava convençut que ja feia anys que no el practicàvem”, reflexionava un dels socis. “A més, el Real Madrid de bàsquet ja guanya títols per si sol. Si no ens necessiten per fotre el Barça, no sé quina és la nostra raó de ser”, hi afegia un altre.

Vés per on, el possible canvi d’esport de l’Espanyol es veu amb més bons ulls des de la directiva del Barça. La junta creu que “la desaparició futbolística del tercer equip de Catalunya (perquè el Girona està per sobre seu) evitaria el risc de lesions dels jugadors blaugrana”. Això sí, la seva intenció no és competir-hi en contra, sinó que els futbolistes de l’Espanyol passin a ser els nous basquetbolistes del Barça. “Volem millorar la secció. I volem fer-ho amb jugadors que comparteixin la nostra filosofia de bàsquet”, argumenta la directiva. “Ja ens enteneu: que els hi porti fluixa aquest putu esport”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies