benegre.cat
Notícies

El cotxe d’Elon Musk, a punt d’impactar França

El cotxe Roadster, que es va enviar a l'espai ahir, es dirigeix de tornada cap a la població francesa de Mars

“Ha estat un error tonto” assegura, enriallat, Elon Musk (el CEO de Tesla, que va fundar PayPal, inventar l’Hyperloop i abans estava tirant a calb). “Nosaltres haviem programat el cotxe per anar a Mart (Mars en anglès), però el pilot automàtic ha entés Mars, la població francesa”. Un error que, pel que asseguren, ja no té marxa enrere pel nivell d’intel·ligència del vehicle: “Heu de pensar que és un dels cotxes més avançats que existeix en el mercat, i el més ràpid mai fabricat. Quan té un objectiu posa la directa i ja no hi ha qui l’aturi, hehe”.

Davant l’aparença relaxada del fundador de l’empresa SpaceX ha hagut d’explicar per què no està preocupat per l’impacte del Roadster a la Terra: “Es farà molt petit abans de caure al poble aquest. El cràter farà poc més d’un parell de centenars de quilòmetres quadrats. Els hem avisat i els pagarem cases millors. A més, què coi, són francesos”, assegurava tot disparant dos dels seus llençaflames a l’aire. Per la seva banda, l’alcalde del poble de Mars, Pierre Mignon Recheaulon, ha declarat estar “très fâché avec monsieur Musk” i ha afegit: “oh là là mon dieu qu’est-ce qu’il y a cette merde putain”.

L’objectiu d’Elon Musk era començar amb el cotxe per després enviar carreteres, peatges, endolls suficients i tots els elements necessaris per poder, ben aviat, anar de Los Angeles a Mart en cotxe elèctric “en una experiència intuitiva per l’usuari”. Tot aquest pla, però, s’ha congelat automàticament quan l’element principal, el cotxe, ha decidit reentrar a l’atmosfera terrestre. Tot i així, Elon Musk no abandona la seva idea de seguir preparant l’ésser humà i Mart per a poder colonitzar el planeta ben aviat: “És cert que encara queda molta atmosfera per construir i està tot allò de la radiació, manca d’oxigen i temperatures extremes, però sóc optimista”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies