benegre.cat
Societat

Pares temerosos d’haver-se confós amb la disfressa dels fills col·lapsen els accessos a les escoles més d’hora que de costum

Una mare s'ha emportat els nens a casa quan ha vist que els seus companys anaven molt més ben guarnits

Dues hores abans de començar classe i ja hi havia cua. Milers de pares han decidit arribar amb exagerada antel·lació a les escoles dels seus fills per confirmar que no s’havíen confós amb la disfressa de les criatures. “Que si un dia de maduixeta, l’altre amb el cabell pintat, l’altre de pirata… fan falte 23 apps de calendari per tenir-ho control·lat”, assegura una mare, que no ha deixat sortir el seu fill del cotxe fins comprovar que l’havia vestit correctament.

La precaució dels pares ha col·lapsat els accessos a les escoles ja a quarts de set del matí i no perquè hagin matinat, sinó perquè directament no han dormit. “M’he passat la puta nit cosint i fent un barret amb cartulines perquè no semblés que sóc una mala mare”, explica un altre testimoni, mentre el mestre de primària que ho havia encarregat s’ho mira sorneguer: “No tinc fills jo, només he vingut a riure”.

En certs casos, alguns pares han decidit emportar-se el nano a casa després de veure el nivell de les altres disfresses. “Passo de que el meu fill faci el ridícul amb dues bosses d’escombraria grapades quan hi ha companys que sembla que tinguin el puto departament de vestuari de Disney al seu servei”, ha manifestat un pare, abans d’escapar-se a tota velocitat.

La setmana del Carnestoltes, doncs, està causant estralls en les famílies, que no aconsegueixen escapar d’aquesta espiral maligne. “Ahir el grup de WhatsApp de pares de l’escola va rebre 24.000 missatges en dues hores, amb dubtes de tothom. Això és un drama, la tecnologia està fent molt de mal”, explica una família afectada.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies