benegre.cat
Societat

Capturat el follet invisible que espatllava l’ordinador dels teus pares sense que ells fessin res

Comparteix cel·la amb el gos que es menja els deures dels fills i aquella columna invisible del pàrking.

Capturat i en disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquesta matinada el follet invisible que durant anys s’ha dedicat a espatllar l’equipament informàtic dels teus pares, just quan ells no miraven. Després d’anys de pensar que es tractava d’un ésser llegendari, finalment s’ha donat caça a la criatura responsable del 90% del temps al telèfon que passes amb la teva mare. L’arrest s’ha produït a la zona alta de Barcelona, just quan el follet, d’origen desconegut, entrava en un pis per malmetre la impressora. Mentre el jutge resol el cas, el follet compartirà cel·les amb el gos que es menja els deures del teu fill i la columna invisible del pàrking que et va aixafar el cotxe.

“Ho veus com no havia estat jo?” ha deixat anar la teva mare en trascendir la trucada. La pobre senyora relata el patiment de tants anys de dir-te que “jo no he tocat res” sense que la creiessis. “Jo trucava al meu fill perquè de cop i volta l’ordinador no encenia”, explica plena de rencor, “i potser és que no estava endollat i prou, però l’important aquí és qui havia tret l’endoll”.

Un dels gremis que ha defensat el follet, però, és el dels informàtics freelance, que han fet una fortuna a costa seva. “Des d’aquí volem agraïr-li tants anys d’esforços per dinamitzar el nostre sector. Honestament, el trobarem a faltar”, han explicat durant una pausa del World of Warcraft.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies