benegre.cat
Notícies

La OMS afegeix el “Mal d’Amors” a la seva llista de malalties infeccioses

Ja són 147 els catalans morts enguany per una malaltia que fins fa poc estava catalogada com a venèria.

La Organització Mundial de la Salut (OMS) ha actualitzat la seva llista de patologies infeccioses aprofitant l’empenta mediàtica del dia de Sant Valentí. El Mal d’Amors deixa de ser una malaltia relacionada amb la pràctica sexual de risc i es converteix en una malaltia infecciosa comú, capaç de transmetre’s en qualsevol medi. Els portaveus de l’organització han volgut alertar de la virulència d’una afecció que es creia reservada a les capes més joves de la població però que afecta el cor de qualsevol ciutadà “especialment quan s’acosta aquesta data de febrer” i es troba estretament relacionada amb casos greus de Friendzoning, o Zona d’Amics, en la qual descobreixen trobar-se molts il·lusos en aquesta època de l’any.

La OMS també ha explicat que, si bé repunten els casos d’infeccions durant Sant Valentí a nivell internacional, a Catalunya el pic de més prevalença de la malaltia és durant el dia de Sant Jordi, especialment “entre els catalans de veritat”, tot i que han evitat definir quin és el perfil exacte d’aquest grup de persones. També han explicat que, com ens comentava la nostra àvia, el Mal d’Amors és típic de la joventut però darrerament, amb l’auge i abús de les xarxes socials, els afectats poden pertànyer a tot l’espectre generacional. L’exposició prolongada a parelles sanes i rialleres pel carrer o el visionat de determinades pel·lícules augmenta el risc de contagi.

Els símptomes són molt fàcils de detectar: apatia general, consum obsessiu de bombons, vòmits incontrolats cada cop que es presencia un acte d’amor… Pel que expliquen els experts de la OMS, el cor fa molt mal, l’ànima també i es deixa de tenir gana. La contemplació de cors dibuixats, rams de flors, cupidos i el color vermell en general també pot acabar en infecció, per això aconsellen “no sortir de casa, apagar el televisor, la ràdio i l’internet durant el 14 de febrer” i restar aïllat uns dies abans i després de la data per evitar el Mal d’Amors. Per últim, una de les pràctiques recomanades i efectives per alleugerir els símptomes és l’onanisme intens.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies