benegre.cat
Notícies

L’Estat exigirà acatar la Constitució als pares que inscriguin els seus fills a l’escola pública catalana

El govern considera que anar a l'escola pública és un luxe que proveeix l'Estat i que no és compatible amb trencar-lo

El govern espanyol està disposat a fer servir l’article 155 per dinamitar l’escola pública catalana, en un intent per espanyolitzar Catalunya de dalt a baix. Ja han començat les portes obertes de les escoles perquè en breu s’obrirà la preinscripció pel curs vinent i l’executiu de Rajoy planeja un munt de canvis per fer que Catalunya s’assembli més al que ells voldrien.

“Està clar que oferirem que els pares i mares puguin escollir si volen que els seus fills i filles siguin educats en castellà”, avisava la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría petant-se el consens de l’immersió lingüística, “però a més ens hem d’assegurar que tothom entén en missatge: som els putus amos. Espanya mana, Catalunya obeeix”. Per aquest motiu han decidit que serà requisit indispensable que a la preinscripció els pares i mares acatin la Constitució espanyola. “L’escola pública és un luxe. És un servei que l’estat proveeix als seus ciutadans. No pot ser que aquests ciutadans gaudeixin d’aquest bé per, després, trair l’estat”, advertia Sáenz de Santamaría.

La proposta ha aixecat nombroses queixes a Twitter però tampoc no ha passat massa res. “Com amb els Jordis i els altres. El gordito aquel de la barba, com es deia?”, preguntava la vicepresidenta. Moncloa avisa que l’acatament de la Constitució serà condició indispensable per aspirar a una plaça de l’escola pública i que servirà com a prova judicial en el cas que els pares siguin localitzats en una manifestació independentista o fent comentaris en aquesta línia a les xarxes socials.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies