benegre.cat
Política

Els partits independentistes proposen Puigdemont com a president simbòlic i Svetislav Pešić com a president efectiu

L’entrenador que li va donar la primera Eurolliga de la història al Barça també ha explicat que, si el govern espanyol és poc democràtic, la seva manera d’entendre el bàsquet encara ho és menys

Títol i solució. La sorprenent victòria del pitjor Barça de bàsquet dels últims anys davant del totpoderós Real Madrid en la final de la Copa del Rey podria aportar, de retruc, la sortida política per desencallar la investidura al Parlament. Els partits independentistes acorden proposar Carles Puigdemont com a president simbòlic i Svetislav Pešić com a president efectiu. “Volem solucions immediates i, a poder ser, que toquin el voraviu a l’espanyolam. Després d’aquest títol inesperat, Pešić ho reuneix tot. És el nostre home”, han reflexionat els diferents agents del sobiranisme.

La directiva del Barça corrobora que el tècnic serbi és un home dur de pelar. “No sabem com ha motivat els jugadors. Només ens va dir que tornaria a Barcelona sense cap segon entrenador. Només amb un amic seu que és franctirador. Mètodes balcànics, diu ell. Gaudim del moment i, si hem de donar la baixa a algun jugador, resem perquè sigui a les oficines de l’ACB i no a una funerària”, han resumit amb un punt de patiment.

Preguntat sobre si li faria res ser president la Generalitat, Pešić ha assegurat que “ganar, ganar, ganar”. L’entrenador que li va donar la primera Eurolliga de la història al Barça també ha explicat que, si el govern espanyol és poc democràtic, la seva manera d’entendre el bàsquet encara ho és menys. “¿Unidad de España? ¡Jajaja! Yo ser serbio. Yo llamar Svetislav Pešić”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies