benegre.cat
Notícies

Lamela preveu enviar Trapero a la presó de dones

La declaració d’avui del major dels Mossos Josep Lluís Trapero acabarà amb presó. És el tercer cop que el fan declarar, cada cop inventant nous càrrecs amb l’objectiu d’engarjolar l’heroi del 17A.

“Tothom sap que se la tenen jurada des d’aleshores i ara s’ho pensen cobrar”, afirmava el periodista Ernesto Ekaizer. Però la jutgessa Lamela té encara un cop amagat per humiliar, encara més, a un dels policies més prestigiosos d’Europa: l’enviaran a una presó de dones amb l’objectiu d’entregar-lo com objecte sexual.

“L’erotisme de Trapero no es tolera. No només és extraordinàriament eficient, sinó que a sobre és un sex symbol. La idea és que les preses l’explotin fins que quedi com un parrac, amb la medul·la seca”, advertia Ekaizer.

D’aquesta manera es busca que, quan surti de la presó preventiva, a Trapero no li quedi esma per res. “Ja no tindrà ganes de desafiar l’estat, asseguren, diuen que només voldrà dormir”.

El pla arriba directament de la Moncloa i ha estat rebut amb eufòria per les presons de dones. De fet, com que de Trapero només n’hi ha un, algunes preses han sol•licitat que vagi de presó a presó perquè totes les recluses tinguin ocasió d’aprofitar-se’n.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies