benegre.cat
Política

Rajoy reconeixeria la República Catalana si entre tots “em deixen en pau i puc llegir el Marca tranquil”

El president del Parlament li hauria proposat passar uns dies en un balneari català aïllat de tot a canvi del reconeixement

La persistència de Puigdemont i del moviment independentista, capaç d’inventar-se organismes, nous càrrecs, bicefàlies i successors al mateix ritme que Casa Tarradellas produeix fuets, està desquiciant Mariano Rajoy. El president del govern espanyol creia que amb la forta repressió que ha desplegat a Catalunya n’hi hauria prou, però ara descobreix que no és així i ja comença a estar cansat de tot plegat.

“Rajoy és un home que vol tranquil·litat, fumar un puro i llegir el Marca”, explicava fa uns dies el fins fa poc cap de gabinet de Rajoy, Jorge Moragas. “Tot això el posa molt nerviós. Per ell ser president era no fer res, el càrrec funcionarial màxim. Que Espanya vagi fent sola”, afegia Moragas. Però el moviment català està donant molta feina a un govern espanyol que ni legisla ni aprova pressupostos, és a dir, que no governa.

Ara mateix, després del nou pas endavant de Puigdemont i de l’independentisme, a Rajoy se li girà la feina d’haver de suprimir novament la separació de poders per encausar més i més catalans. “No hi ha democràcia, no hi ha justícia, hi ha Espanya”, afirmava Rajoy ahir abans de posar-se a plorar i afirmar entre sanglots que l’únic que vol és llegir el Marca tranquil i passar uns dies a un balneari. En aquesta línia, el president del Parlament Roger Torrent hauria proposat a Rajoy passar un dies al balneari de Vichy Catalan aïllat de tot a canvi de reconèixer la República Catalana. Fonts de la Moncloa asseguren que Rajoy ho està estudiant “perquè és l’oferta més atractiva que ha sentit en molt de temps”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies