benegre.cat
Notícies

Les dones de Tabàrnia es pronuncien contra la vaga feminista

"El dia de la dona és cada dia per nosaltres. Per això proposem que demà es treballi més que mai"

Les cunyades de Catalunya, la secció femenina de Tabàrnia, ha decidit plantar cara a la corrent majoritària de dones que demà es sumarà a la vaga i reivindiquen la seva proposta: fer una vaga a la japonesa i treballar “més que mai”. Segons el comunicat que han publicat aquest matí, fer una vaga feminista no és el que de veritat volen fer la gran majoria silenciosa de dones: “Hem de treballar per demostrar que encara podem fer molt més del que fem fins ara i són els homes els que haurien de parar a contemplar-ho bé”.

Amb aquest moviment pretenen captar l’atenció de la societat cap als problemes “reals” de les dones, com per exemple el ràpid envelliment del cutis partir de la menopausa, l’increment de casos de dones que decideixen deixar de depilar-se o la pujada dels preus de sabates i accessoris. Sobre si el seu és un moviment feminista o no, han declarat no voler ser “etiquetades per una població feminazi que, aixecant tant la veu, ens fa quedar d’histèriques a la resta”.

La proposta d’accions de les dones de Tabàrnia pel dia Internacional de la Dona inclou diferents aspectes, que han detallat en el següent text: “El dia de la dona ens hem de llevar ben d’hora sense despertar el marit i fer esmorzar i vestir els nens. Després, anar a treballar, un cop deixats els petits al col·legi, i fer-ho amb el cap ben alt, orgulloses de ser dones, mares i treballadores. A la feina haurem de donar-ho tot, però cobrant una mica menys que els companys homes, per demostrar que sortim més a compte a l’empresa. Quan sortim de la feina, recollim els fills i els ajudem amb els deures mentre anem avançant el sopar. Si hi ha Champions hem d’afartar de quintos el marit, que recordi com d’agraït ha d’estar de tenir una dona. Si els nostres pares o sogres ens requereixen, fem-los una visita. Que vegin quina dona més competent estàs feta. I no oblidem que durant tot el dia s’ha de menjar poc, que menjar massa fa d’home. A més engreixa i quan acabi la vaga volem continuar agradant els nostres homes, oi nenes?”.

El col·lectiu de cunyades de Tabàrnia admet que la jornada no tindrà gaire res d’especial, però asseguren que si es fa amb més empenta que mai, els esforços cridaran l’atenció de la resta d’homes i “estem segures que ens ho recompensaràn amb un regal ben cuqui”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies